loader image
best western logo

Ett samiskt inspirerat familjeägt hotell

Välkommen till Hotel Arctic Eden i Kiruna - ett samiskt inspirerat hotell med stort
hjärta!

Hos oss kan du njuta av det bästa av både stadsliv och naturen i harmoni. Hotellet ligger beläget i gamla stan i Kiruna nära skidspår och skidbackar. Hos oss har du nära till att utforska vackra vandringsleder och uppleva den orörda naturen på nära håll.

Under vintern ligger hotellet insvept i en förtrollande vit snö och under de kalla kvällarna dansar norrskenet över himlen med sina skiftande färger. Men när sommaren kommer, är det solen som tar över scenen och ger ljus och energi dygnet runt.

Välkommen!

Några av våra

Premium Rum

Superior BW Hotel Arctic Eden 2
Superior

Bekväma, ljusa och luftiga rum för både semester och arbete.

Suite Wallbed BW Hotel Arctic Eden
Familjerum

Bekväma och ljusa luftiga rum för både semester och arbete.

Suite BW Hotel Arctic Eden 3
svit

Stor, bekväma och luftig svit för både semester och arbete.

Arctic Eden Experience

IMG 0218
Pub Eden

norrsken i Kiruna northern lights
paketerbjudanden

arctic landcape
Vår Lodge

Kiruna paketerbjudanden

våra paketerbjudanden

När du bokar våra all-inclusive-paket får du chansen att uppleva extraordinära arktiska äventyr som verkligen sticker ut jämfört med andra researrangörer i vårt område. Vi samarbetar med Adventure Lapland och Mattharakha Lodge för att skapa såväl mindre som större, noggrant planerade dag- och nattäventyr utan tidsbegränsningar. Våra paketerbjudanden är skapade av våra experter med nästan 20 års erfarenhet av arktiska upplevelser, vilket säkerställer att vi kan väva samman det allra bästa från svenska Lappland. Vår flexibilitet och förmåga att anpassa programmen efter dina önskemål, från väderförhållanden till personliga preferenser, garanterar att du alltid får den bästa möjliga upplevelsen med oss.

Pub Eden

Vår restaurang Pub Eden är belägen i en mysig fjällmiljö där du kan koppla av och njuta av en härlig matupplevelse. Här kan du avnjuta våra stenugnsbakade surdegspizzor, vars klassiska italienska recept har fått en norrländsk touch.

Välkommen in, Slå dig ned och låt dig omslutas av den varma atmosfären medan du njuter av en kall öl eller en rykande varm kopp choklad vid den sprakande kaminen.

home pub eden
Sök
Sök