loader image
best western logo

Julpaket

Upplev en äventylig Jul under Norrskenet i Kiruna

22 - 25 December 2023

Häng med oss och upplev magin i Kiruna under denna Jul!
Oavsett om du är med familj, vänner eller ger dig ut på ett äventyr på egen hand, bjuder vi in dig att omfamna en äventyrliga julmagin tillsammans med oss.

Logi på Hotel Arctic Eden under hela vistelsen.

norrsken i Kiruna northern lights

Vad ingår i paketet?

22 December

Du anländer till hotellet med vår transport. Vi kommer ha en genomgång av programmet och efter det blir det en trevlig middag med dryckespaket på Pub Eden.

23 December
Snöskotertur med utsikt över Lappland

Vi ger oss ut på en spännande snöskotertur för att uppleva de fantastiska vyerna över Lappland med panoramautsikt över Sveriges ikoniska bergskedja. Njut av traditionellt isfiske, smaka på kaffe bryggt över en sprakande eld och avnjut en läcker lunch i vår mysiga tipi.

Utforska det ursprungliga ICEHOTEL
Fördjupa dig i det förtrollande ICEHOTEL, ett mästerverk av snö och is, samt det banbrytande ICEHOTEL 365. Beundra konstnärsdesignade konstsviter och upplev en unik upplevelse i en isbar med frostiga cocktails.

Aurora-jakt
Din kväll börjar vid elden i tipin bredvid stugan. Efter att ha avnjutit en BBQ-måltid ger vi oss ut på vägarna i en varm och bekväm minibuss som tar dig till de bästa utsiktspunkterna runt Lappland för att uppleva de magiska norrskenen.

tiki tents under northern lights
Christmas Package Snow
man står under ett norrsken i kiruna
dog sledding, hundsläde i kiruna
24 December
Julmagi med Hundspann

Upplev magin med hundspann och fördjupa dig i mushernas berättelser. Gör dig redo för ett fantastiskt äventyr som kommer att fylla dig med inspiration och förundran över den fascinerande världen av hundspann. Här kommer du att ta del av personliga upplevelser, övervinna egna utmaningar och känna triumf. Senare kommer vi njuta av en festlig julmiddag på Pub Eden inklusive ett härligt dryckespaket.

25 December

En magisk möte med tomtens renar
Följ med på ett magiskt möte med tomtens renar där vi ger oss ut på ett förtrollande äventyr in i renvärlden. Njut av den förtrollande skönheten i naturen när vi hälsar på dessa mäktiga varelser och avsluta det hela med en härlig lunch i en traditionell kåta.

Men det blir inte bara det – Håll i dig för en spännande resa när vi ger oss ut på en hisnande renritt, som tar oss till ett oförglömligt möte med ingen mindre än självaste Tomten. Vi avslutar dagen med en riktigt trevlig middag på Pub Eden och ett härligt dryckespaket.

Total pris inklusive allt:

20,955 SEK / Adult

8,125 SEK / Child

Boka:

Email: reservation@hotelarcticeden.se
Phone: +46 73 740 4325

Our team will be delighted to assist you with your reservation.

NOTERA
Kläder ingår och tillhandahålls från ankomstdagen till avresedagen. Vänligen ange klädstorlekar och skostorlekar vid bokning för en perfekt passform.

Barn i åldern 4-6 kan avnjuta av en mysig slädtur bakom vår erfarna  guide. För snöskoterturer måste förare vara 18 år och ha ett giltigt B-körkort.

Observera att programmet kan komma att justeras.

Sök
Sök