loader image
best western logo

Upplev Kiruna och Lappland: Din Guide till Magiska Vinteräventyr

Vill du uppleva naturens under och äventyr i vinter? Kiruna och Lappland erbjuder några av de mest spektakulära vinteraktiviteterna i världen. Här är en guide till de mest populära aktiviteterna som du kan njuta av under din vistelse på Arctic Eden Hotel.

1. Norrskensturer

Inget slår upplevelsen av att se norrskenet dansa över den arktiska himlen. Kiruna är en av de bästa platserna i världen för att se detta naturliga fenomen. Följ med på en tur med våra huskies, där du åker hundsläde genom den tysta, snötäckta skogen och njuter av den magiska himlen. Glöm inte att packa varma kläder för att verkligen kunna njuta av upplevelsen. För mer information, kolla in vår Norrskensturer med Hundspann.

2. Hundslädeäventyr

Att åka hundsläde är en klassisk arktisk upplevelse. På en hundslädetur får du inte bara chansen att se norrsken, utan också att köra din egen släde och umgås med de vänliga huskies. Detta äventyr är perfekt för hela familjen och ger dig en djupare förståelse för den lokala kulturen och naturen. Läs mer om våra Hundslädepaket.

3. Besök på ICEHOTEL

Ett besök på världens första och mest kända ishotell i Jukkasjärvi är ett måste. ICEHOTEL är inte bara en plats att bo på, utan också en konstutställning byggd av is och snö. Delta i en guidad tur och lär dig mer om hotellets historia, byggprocessen och de konstnärer som skapar de fantastiska rummen varje år. Upptäck mer om vår ICEHOTEL Tour.

4. Snöskoteräventyr

För den äventyrlige är en snöskotertur ett utmärkt sätt att utforska Lapplands vidsträckta landskap. På en snöskotertur kan du susa över snötäckta vidder och genom orörda skogar, allt medan du njuter av den rena, friska luften och det fantastiska landskapet. Läs mer om våra Snöskoterpaket.

5. Renslädeturer

För en mer traditionell upplevelse, prova en renslädetur. Dessa turer erbjuder en unik chans att lära känna den samiska kulturen och deras starka band till renen. Du kan även kombinera detta med en norrskenstur för en oförglömlig upplevelse. Kolla in våra Renslädeturer.

6. Isfiske

Isfiske är en avkopplande och spännande aktivitet som ger dig möjlighet att prova på en lokal favorit. Med guide kommer du att lära dig rätt tekniker och förhoppningsvis fånga en och annan fisk. För mer information, besök våra Isfiskeäventyr.

7. Abisko Nationalpark

En tur till Abisko Nationalpark erbjuder några av de mest hisnande vyerna i Sverige. Här kan du vandra genom magnifika fjällandskap, uppleva den ikoniska Lapporten och njuta av den tysta, orörda naturen. Lär dig mer om våra Abisko Nationalparksturer.

Att boka ditt vinteräventyr med Arctic Eden Hotel säkerställer att du får uppleva det bästa som Kiruna och Lappland har att erbjuda. Vare sig du är ute efter adrenalinfyllda aktiviteter eller lugna naturupplevelser, finns det något för alla i denna magiska del av världen.

Planera din resa idag och upplev en vinter som ingen annan. För mer information och bokningar kontakta oss direkt på reservation@hotelarcticeden.se. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett oförglömligt äventyr i Kiruna och Lappland!

Sök
Sök