BOKA RUM <

Alla våra rum är rökfria och allergisanerade.

Enkel/Dubbelrum

Koppla av i våra ljusa luftiga rum. Smakfullt inredda med samisk inspirerad konst. Samtliga rum är utrustade med LCD Tv, DVD-spelare och hemmabio anläggning. Alla rum har en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Badrummen har golvvärme och massagedusch kabin.
Tre av hotellrummen är handikappanpassade

Samisk Svit

Våra samiska sviter är något utöver det vanliga, här blandas rustik interiör med vacker samiskinspirerad konst. Alla sviter är inredd med stor dubbelsäng, ett middagsbord för 6 personer samt en mindre sittgrupp.
Badrummen är utrustade med bastu, jacuzzi och massagedusch.

BröllopsSvit

Tillbringa er första natt som nygifta i bröllopssviten, rustik interiör med vacker samiskinspirerad konst. Sviten är inredd med stor dubbelsäng, ett middagsbord för 6 personer samt en mindre sittgrupp. Badrummet är utrustat med bastu, jacuzzi och massagedusch. När ni bokar bröllopssviten ingår färsk frukt, choklad & blommor på rummet.
Er första morgon som nygifta kan ni välja om ni önskar äta frukost i restaurangen eller om ni vill få den serverad på rummet.

Att tänka på när ni bokar bröllopssviten: Vid bokningstillfället så meddelar ni ankomsttid samt om ni önskar få frukost på rummet. (frukost på rummet serveras fram till kl 10)

Bröllopssvit VIPx