Välkommen till

Best Western Arctic Eden Hotel


Best Western Arctic Eden Hotel är ett samiskt inspirerat hotell med stort hjärta och fokus på gästen. Vi erbjuder våra gäster bekväma och ljusa luftiga rum som så väl passar för semester som för arbete. Alla rum är smakfullt inredda med samisk inspirerad konst. Vi erbjuder fritt trådlöst internet, tillgång till vår egna relax avdelning med bastu och pool, stort gym och en stor kostnadsfri parkering. Hotellet har även 3 konferenslokaler där stora lokalen har utsikt över Sveriges högsta fjäll – Kebnekaise.

I en byggnad intill finns våra två restauranger, Arctic Eden restaurang och Arctic Thai & GrillHotellet ligger centralt, nära till matvarubutik, shopping, caféer och restauranger.

 
Swirl Top

Arctic Eden

Ett samiskt inspirerat familjeägt hotell med stort hjärta och fokus på gästen
Swirl Bottom

VÅRA RUM

Koppla av i våra luftiga rum. Smakfullt inredda med samisk inspirerad konst. Samtliga rum är utrustade med LCD TV, DVD-spelare och hemmabioanläggning. Alla rum har en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Badrummen har golvvärme och massagedusch. Tre av hotellrummen är handikappanpassade

Läs Mer
 
 

Restaurang

Vi strävar efter att ge våra gäster ett helhetsintryck som reflekterar det samiska begreppet Verddevuohta – Gästvänlighet.

Inspiration hämtas från samernas traditionella levnadssätt där gästfrihet, årstidernas växlingar, naturen och en ombonad enkelhet ryms. I vår restaurang vill så förstärka den reflektionen med vårat koncept:

 

Verddevuohta ja Biebmu – Gästvänlighet och Mat!

Läs Mer

Frukostbuffé

Få en bra start på dagen med våran goda frukostbuffé

Restaurang

God mat i hjärtlig miljö

Lounge & Bar

Besök våran mysiga lounge & bar

RELAX
&
SPA

Efter en dag full av aktiviteter eller efter ett besök i vårt gym passar det bra att besöka vår relax avdelning. Njut av värmen från bastun och ta ett dopp i poolen. Relax avdelningen är öppen dagligen mellan klockan 14.00 – 22.00. Har ni trötta muskler eller vill skämma bort er själva så boka tid hos vår massageterapeut. För att vara säkra på att få tid rekommenderar vi att boka före ankomst.

Läs Mer
Swirl Top

Kontakta Oss

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan för att komma vidare till våra kontaktuppgifter.

Kontakt
Swirl Bottom