PUB EDEN

Stenugnsbakad Pizza

Food

Välkommen till Kirunas mest fjällnära pub!
Avnjut afterski med din familj i en trivsam miljö vart du kan njuta av en öl eller varm choklad på renskinnspläd vid vår kamin, eller kanske kolla på ditt efterlängtade sportevenemang med goda vänner.
Här erbjuder vi på stenugnsbakad pizza med hantverksbakade bottnar från klassiskt italienskt surdegs recept. Dina smaklökar kommer inte enbart att påträffa det italienska himmelriket, utan även delas med den norrländska traditionen som slutligen tar dig till en unik matupplevelse du sent kommer att glömma.

Kära gäster,

Den situation Coronaviruset sätter oss människor i världen över är mer än olycklig och vi som hotell och restaurang följer kontinuerligt utvecklingen och anpassar oss efter rådande direktiv från såväl myndigheter som Best Western.

Vi har sen tidigare stränga hygienkrav som alltid följs från punkt till pricka. Med anledning av detta virus har vi valt att tillägga ytterligare rutiner. Alla ytor som berörs desinfekteras mellan sittningar. Besticklåda placeras ut på bord med räknade bestick först efter våra gäster anlänt. Offentliga toaletter, dörrar, kranar, etc. rengörs frekvent. Vår önskan är att ni som gäster ska kunna känna er trygga i största möjliga mån.

Både personal och gäster som påvisar förkylningssymtom avvisas vänligen men bestämt. Vi rekommenderar kunder i våra restauranger att om osäkerhet råder nyttja vår take-away som vi nu under Coronautbrottet även erbjuder från vår pizzeria Pub Eden.

Food

Pub Meny